(En sitten millään osaa otsikoida. ;D En vaikka mikä olisi.)

Jospas nyt aloittaisi tämän blogin epäsäännöllisen säännöllisen päivittämisen. Olettaen, että kaikilta näiltä koulutehtäviltä kerkeää, mutta onneksi kohta tulee loma. Jos oikein on laskettu, niin koulun penkillä tarvitsee tänä vuonna istua vain yhdeksän päivää + koeviikko (sekä jotain ihmetapahtumia). Mihin tämäkin vuosi on mennyt? :D

Huomenna tuutoroimaan tulevia lukion ykkösläisiä entiselle yläasteelle. Neljä tuntia aamusta siellä ja sitten takaisin oman koulun puutuoleille. Yöks.

On muuten ihmeellisen hankala kirjoittaa sormi paketissa. (Käytin taas hirviästi aivosoluja, että tämänkin asian tajusin. ;D) Ulkona paistaa ihanasti aurinko, mutta siellä on ihan hemmetin kylmä.  -,-' Tai siis kylmä tuuli.

Tarkemmin ajatellen ja alkuun palaillen; kyllä tätä varmaan epäsäännöllisen säännöllisesti saa päivitettyä, mutta onko niissä teksteissä sitten mitään ideaa. ;D Lepattaa ideat, teksti, asiat jne. oikein kunnolla.

Ha! *voitonriemuinen tanssi* Kauan aikaa olen miettinyt, miten tänne saa liitettyä kuvia ja nyt näin tuon pikkukuvan tuolla ylälaidassa, joka symboloi kuvien lisäämistä. ;D Ovat taas olleet silmälasit päässä tätä "tarkemmin" katsoessa. On on, ihan varmasti.

Jaa no. Täytyy myöntää, että ehkä minä en täysin osaa käyttää sitä, pitänee tutustua ohjeisiin. :D 

Mutta joo. Jos joku luki tänne asti, niin oli oikein kiva ihminen. ;)
Lähdenpä peiton alle; tänne jäätyy.